Ihanaa lihaa.
700 g porsaan sisäfilettä
1 pkt pekonia (iso)
2 rkl ketsuppia
1 rkl soijakastiketta
2 rkl sweet chilikastiketta
1 rkl balsamiviinietikkaa
suolaa
mustapippuria
Leikka file 3 cm paksuiksi pihveiksi. Mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita kastikkeen aineet keskenään ja valele pihveille puolet kastikkeesta. Kääri pihvit pekoniin. Grillaa kypsäksi ja velele loput kastikkeesta pihveille paiston aikana. Tarjoa salaatin, grillattujen sienien, lankkuperunoiden ja maustevoin kanssa.
Puutarhurin salaatti
1 pkt napolitana salaattimix
250 g kirsikkatomaatteja
50 g parmesaania
kastike:
½ sitruunan mehu
1 rkl hunajaa
1 tl dijonsinappia
½ tl suolaa
ripaus mustapippuria
1 tl kuivattuja yrttejä
½ dl oliiviöljyä
Nosta pestyt ja kuivatut kasvikset kulhoon (halkaise tomaatit). Sekoita kaikki kastikkeen aineet (ei öljy) kulhossa ja lisää lopuksi öljy ohuena nauhana koko ajan sekoittaen. Kaada kastike salaattien päälle ja sekoita hyvin. Lisää parmesaanilastut ennen tarjoilua.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.