Ihanaa lihaa.

1241257468_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

700 g porsaan sisäfilettä

1 pkt pekonia (iso)

2 rkl ketsuppia

1 rkl soijakastiketta

2 rkl sweet chilikastiketta

1 rkl balsamiviinietikkaa

suolaa

mustapippuria

Leikka file 3 cm paksuiksi pihveiksi. Mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita kastikkeen aineet keskenään ja valele pihveille puolet kastikkeesta. Kääri pihvit pekoniin. Grillaa kypsäksi ja velele loput kastikkeesta pihveille paiston aikana. Tarjoa salaatin, grillattujen sienien, lankkuperunoiden ja maustevoin kanssa.

Puutarhurin salaatti

1 pkt napolitana salaattimix

250 g kirsikkatomaatteja

50 g parmesaania

kastike:

½ sitruunan mehu

1 rkl hunajaa

1 tl dijonsinappia

½ tl suolaa

ripaus mustapippuria

1 tl kuivattuja yrttejä

½ dl oliiviöljyä

Nosta pestyt ja kuivatut kasvikset kulhoon (halkaise tomaatit). Sekoita kaikki kastikkeen aineet (ei öljy) kulhossa ja lisää lopuksi öljy ohuena nauhana koko ajan sekoittaen. Kaada kastike salaattien päälle ja sekoita hyvin. Lisää parmesaanilastut ennen tarjoilua.