10 perunaa viipaleina

1 paprika kuutioina

1 kesäkurpitsa viipaleina

500 g jauhelihaa

2 jumpoherkkusientä viipaleina

2 kesäsipulia varsineen hienonnettuna

½ pkt vuohenjuustoa paloiteltuna

1 prk kermaa

1 prk tomaattimurskaa

2 tl valkosipulirouhetta

1 rkl soijakastiketta

1 rkl balsamiviinietikkaa

2 tl suolaa

4 tl tacomaustetta

mustapippuria

2 tl sokeria

 

Esikäsittele kasvikset. Ruskista jauheliha kasarissa ja lisää sipuli. Lisää loput ainekset (ei kesäkurpitsa ja peruna), hauduta 15 min.

Lado voideltuun uunivuokaan kerros peruna - ja kesäkurpitsaviipaleita. Laita päälle puolet kastikkeesta. Lisää vielä toinen kerros perunaa ja kesäkurpitsaa. Kaada loppu kastike vuokaan ja kypsennä uunissa  200 asteessa n. 1½h.