Tämä on meidän perheen suosikkipata, sovellus burgundinpadasta ja stroganoffista. Tällä kertaa pataan meni:

n. 1 kg naudan paistia

2 rkl voita

1 paprika

3 porkkanaa

1 sipuli

1 tl valkosipulimurskaa

½ kourallista kuivattuja mustatorvisieniä

½ dl hillosipuleita+liraus lientä

1 rkl tomaattisosetta

1 rkl soijakastiketta

1 tl suolaa

muutama maustepippuri

mustapippuria myllystä

1 tl sokeria

4 laakerinlehteä

n. 3 rkl vehnäjauhoja+1dl vettä (nestesuurustus)

n. ½l vettä

persiljaa

Ruskista lihat pannulla. Lisää kasvikset, mausteet ja vesi. Hauduta miedolla lämmöllä vähintään kaksi tuntia. Lisää vehnäjauhosuuruste ja jatka kypsentämistä  15 min. Lisää hienonnettua persiljaa ennen tarjoilua. Lisäksi riisiä ja salaattia (lehtisalaatti, kurkku, maustekurkku, herne, maissi, tilli, viinirypäle)