Tämä on meidän perheen suosikkipata, sovellus burgundinpadasta ja stroganoffista. Tällä kertaa pataan meni:
n. 1 kg naudan paistia
2 rkl voita
1 paprika
3 porkkanaa
1 sipuli
1 tl valkosipulimurskaa
½ kourallista kuivattuja mustatorvisieniä
½ dl hillosipuleita+liraus lientä
1 rkl tomaattisosetta
1 rkl soijakastiketta
1 tl suolaa
muutama maustepippuri
mustapippuria myllystä
1 tl sokeria
4 laakerinlehteä
n. 3 rkl vehnäjauhoja+1dl vettä (nestesuurustus)
n. ½l vettä
persiljaa
Ruskista lihat pannulla. Lisää kasvikset, mausteet ja vesi. Hauduta miedolla lämmöllä vähintään kaksi tuntia. Lisää vehnäjauhosuuruste ja jatka kypsentämistä 15 min. Lisää hienonnettua persiljaa ennen tarjoilua. Lisäksi riisiä ja salaattia (lehtisalaatti, kurkku, maustekurkku, herne, maissi, tilli, viinirypäle)
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.