Tässäpä tälläinen versio. Salaattiainekset tomaattia ja rypäleitä lukuunottamatta omalta kasvimaaltaNauru (punaista lehtisalaattia, jääsalaattia, sokeriherneitä, tilliä, ruohosipulia)

 

400 g jauhelihaa

3 kesäkurpitsaa

1 paprika

1 sipuli varsineen

1 tl valkosipulimurskaa (valkoliekki)

1/4 pkt koskenlaskijajuustoa (sinihome)

1 rkl viola tuorejuustoa (paahdettu chili)

½ tl karria

½ tl paprikajauhetta

1 tl suolaa

perunamaustetta ja mustapippuria

loraus soijakastiketta

1 rkl ketsuppia

2 dl juustoraastetta

Kypsennä koverrettuja kurpitsan puolikkaita mikrossa 5 min. Ja asettele ne leivinpaperilla vuoratulle pellille tai uunivuokaan. Paista kevyesti kasarissa jauheliha. Lisää sipuli, paprika ja koverettu kesäkurpitsan sisus. Kääntele jonkin aikaa ja lisää loput ainekset. hauduta n. 15 min. Täytä kurpitsat, laita päälle juustoraastetta ja kypsennä uunissa 200 asteessa 30 min.