Tässäpä tälläinen versio. Salaattiainekset tomaattia ja rypäleitä lukuunottamatta omalta kasvimaalta (punaista lehtisalaattia, jääsalaattia, sokeriherneitä, tilliä, ruohosipulia)
400 g jauhelihaa
3 kesäkurpitsaa
1 paprika
1 sipuli varsineen
1 tl valkosipulimurskaa (valkoliekki)
1/4 pkt koskenlaskijajuustoa (sinihome)
1 rkl viola tuorejuustoa (paahdettu chili)
½ tl karria
½ tl paprikajauhetta
1 tl suolaa
perunamaustetta ja mustapippuria
loraus soijakastiketta
1 rkl ketsuppia
2 dl juustoraastetta
Kypsennä koverrettuja kurpitsan puolikkaita mikrossa 5 min. Ja asettele ne leivinpaperilla vuoratulle pellille tai uunivuokaan. Paista kevyesti kasarissa jauheliha. Lisää sipuli, paprika ja koverettu kesäkurpitsan sisus. Kääntele jonkin aikaa ja lisää loput ainekset. hauduta n. 15 min. Täytä kurpitsat, laita päälle juustoraastetta ja kypsennä uunissa 200 asteessa 30 min.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.