Tässä oma kehitelmä. Sattui olemaan jääkaapissa avattu rahka, joten yhdistin sen kermaviiliin. Pohjassa hitunen kanelia.
Pohja:
150g margariinia
1dl sokeria
1 muna
3dl vehnäjauhoja
1½tl leivinjauhetta
½tl kanelia
6-8dl rapareripalasia (sekoita joukkoon 2 tl perunajauhoja)
Täyte:
½prk rahkaa
1 prk kermaviiliä
1½dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
3 kananmunaa
Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen. Yhdistä kuivat aineet. Valmistatäyte.Vaahdota rasva ja sokeri. Lisää kuivat aineet. Painele taikina voideltuun piirakkavuokaan. Levitä pohjalle raparperipalat. Kaada päälle täyte. Kypsennä 30 min.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.