Ihastuin Mantelin Kakuista löytyneeseen reseptiin. Muutin vain pinnan ainesosasuhteita. Seuraavalla kerralla valmistan ihan tavallisen kinuskin, koska se on kutakuinkin samanmakuinen kuin tämä kuorrute, mutta edullinen. Pinta jää tässä ihanan pehmoiseksi. Siksipä kannattaa malttaa pitää torttua jonkin aikaa jääkaapissa, jotta pinta jähmettyy riittävästi leikkausta varten.
5 munaa
4½dl sokeria
6½dl vehnäjauhoja
4tl leivinjauhetta
2 rkl vaniljasokeria
1½dl maitoa
250g margariinia
1 nougatpatukka
Kuorrute:
1 prk kuohukermaa
40 omarkarkkia
20 palaa pandan valkoista suklaata
Kuumenna uuni. Yhdistä kuivat aineet. Sulata margariini ja nougat kattilassa. Vaahdota huoneenlämpöiset munat ja sokeri. Lisää vuorotellen maitoa, margariinia ja kuivia aineita. Sekoita varovasti käännellen. Paista 200 asteessa 25 min.
Mittaa kuorrutteen aineet kattilaan ja kiehuta n. 15 min miedolla lämmöllä. Kaada kuuma kuorrute jäähtyneen torttupohjan päälle, valellen vähitellen keskeltä reunoille päin.
Pikkuapulainen tärkeässä tehtävässä
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.