Aivan ihanan makuinen yhdistelmä hedelmää, pistaasipähkinää, mantelia ja suklaata. Sopivasti sattumia.
200g tummaa suklaata
50g kookosrasvaa
1 maustemitta vanilja-aromia
½dl pistaasipähkinöitä rouhittuna
½dl manteleita rouhittuna
½dl pehmeitä viikunoita pieneksi paloiteltuna
½dl pehmeitä aprikooseja pieneksi paloiteltuna
Sulata paloiteltu suklaa ja kookosrasva MIEDOLLA lämmöllä (itsellä induktiolevyn pienin lämpö) n. 55 asteiseksi. Nosta levyltä pois. Lisää vanilja-aromi. Paloittele pähkinät, mantelit ja kuivatut hedelmät ja sekoita keskenään. Vuoraa neliskanttinen astia leivinpaperilla ja levitä pähkinäseos pohjalle. Kaada sula suklaaseos päälle ja anna kovettua. Leikkaa annospalasiksi. Säilytä jääkaapissa.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.