Kaapin uumenista löytyi Blå Bandin valmis mousse-ainekset. Teki mieli jotakin makeaa, joten käärärin tekoon...aika kivan makuinen tuli.
4 kananmunaa
1½dl sokeria
2dl perunajauhoja
1tl leivinjauhetta
Täyte:
1pss valkosuklaa-nougat mousseaineksia+1dl maitoa (valmista pakkauksen ohjeen mukaan)
liraus vanilja-aromia
½dl valkosuklaaraastetta
Lisäksi: 1dl vadelmahilloa
Vaahdota munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet siivilän läpi ja nostele vaahdon kanssa sekaisin. Paista 200 asteessa 10 min. Valmista mousse paiston aikana. Levitä jäähtyneelle torttupohjalle ensin hillo ja sitten mousse. Kääri torttu rullalle ja anna tekeytyä hetki jääkaapissa ennen tarjoamista.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.