Kaapin uumenista löytyi Blå Bandin valmis mousse-ainekset. Teki mieli jotakin makeaa, joten käärärin tekoon...aika kivan makuinen tuli.

1268293651_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

4 kananmunaa

1½dl sokeria

2dl perunajauhoja

1tl leivinjauhetta

 

Täyte:

1pss valkosuklaa-nougat mousseaineksia+1dl maitoa (valmista pakkauksen ohjeen mukaan)

liraus vanilja-aromia

½dl valkosuklaaraastetta

Lisäksi: 1dl vadelmahilloa

 

Vaahdota munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet siivilän läpi ja nostele vaahdon kanssa sekaisin. Paista 200 asteessa 10 min. Valmista mousse paiston aikana. Levitä jäähtyneelle torttupohjalle ensin hillo ja sitten mousse. Kääri torttu rullalle ja anna tekeytyä hetki jääkaapissa ennen tarjoamista.