Kermaruusun tex mex-piiras nosti veden kielelle, joten päätin valmistaa saman tyylisen piirakan muutamin muutoksin.
Pohja:
4dl vehnäjauhoja
1dl vehnärouhetta
1dl juustoraastetta
1tl leivinjauhetta
½tl suolaa
150g margariinia
1dl vettä
Täyte:
400g jauhelihaa
3tl tacomaustetta
1tl valkosipulimurskaa
1rkl tomaattisosetta
100g vuohenjuustoa
5 jalapenoviipaletta silputtuna
1 punasipuli
2dl ruokakermaa
1½dl juustoraastetta
50g tortillasipsejä rouheena
Valmista pohja nyppimällä ainekset sekaisin ja taputtele voideltuun piirakkavuokaan. Siirrä jääkaappiin odottamaan täytteen valmistamisen ajaksi. Ruskista jauheliha. Lisää ruskistamisen loppuvaiheessa sipuliviipaleet, mausteet, vuohenjuusto ja ruokakerma. Kaada täyte pohjan päälle, lisää tortillasipsirouhe ja lopuksi juustoraaste. Kypsennä 200 asteessa n. 30 min.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.