Tällä kertaa lettutaikinassa melkein puolet vissyä. Ihanan rapeita ja maukkaita tuli tällä ohjeella. En käytä ollenkaan sokeria lettutaikinassa. Jäänyt tavaksi muurikka lettutaikinan teosta....Hillon kanssa herkuteltiin lounaaksi näitä. Poika sai auttaa taikinan teossa. Munien rikkominen on aina yhtä hauskaa. Nyt sujuikin jo aika hienosti (poistettin vain pari kuorenpalasta). Kermavaahtoa ei enää jaksettu vatkata kyytipojaksi.
Vissyletut
3 dl täysmaitoa
2 dl vissyä
2 kananmunaa
2 ½ dl vehnäjauhoja
½ tl suolaa
50 g voita sulatettuna
Riko munien rakenne kulhossa. Lisää muut raaka-aineet. Anna taikinan turvota liinan alla noin 30 min. Paista.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.