Tällä kertaa lettutaikinassa melkein puolet vissyä. Ihanan rapeita ja maukkaita tuli tällä ohjeella. En käytä ollenkaan sokeria lettutaikinassa. Jäänyt tavaksi muurikka lettutaikinan teosta....Hillon kanssa herkuteltiin lounaaksi näitä. Poika sai auttaa taikinan teossa. Munien rikkominen on aina yhtä hauskaa. Nyt sujuikin jo aika hienosti (poistettin vain pari kuorenpalastaHymy). Kermavaahtoa ei enää jaksettu vatkata kyytipojaksi.

1240390152_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Vissyletut

3 dl täysmaitoa

2 dl vissyä

2 kananmunaa

2 ½ dl vehnäjauhoja

½ tl suolaa

50 g voita sulatettuna

Riko munien rakenne kulhossa. Lisää muut raaka-aineet. Anna taikinan turvota liinan alla noin 30 min. Paista.

1240390194_img-d41d8cd98f00b204e9800998e