Ruokaisa, mutta suhteellisen kevyt hyvä. Savulohen mies savusti kaasugrillillä, savustuslaatikossa. Uppomunia tehdessäni soi puhelin, joten minuutin ylikypsiksi menivät. Ihan hyviä olivat siltiHymy

1241360086_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

4 munaa

1 l vettä

1 tl suolaa

2 rkl etikkaa

Kuumenna vesi kiehuvaksi. Laske munat yksitellen kauhan avulla veteen ja kypsennä n. 4 min. Mausta munat.

Salaattiin:

1/4 kerä jäävuorisalaattia+kourallinen rucolaa ym.

10 kirsikkatomaattia

20 viinirypälettä

3 cm pala purjoa ohuena siivuna

4 siivua pekonia rapeaksi paahdettuna

2 vaaleaa leipäpalaa

50 g parmesaania lastuina

1 rkl kapriksia

2 dl kypsää pastaa

Paahda pekoni ja leipäkuutiot.Kypsennä pasta. Esikäsittele muut ainekset ja kokoa salaatti. Laita viimeiseksi ennen tarjoilua leipäkrutongit ja parmesaanilastut salaattiin. Tarjoa savukalan ja uppomunien kanssa.

Kastike:

1 dl turkkilaista jokurttia

1 dl majoneesia

suolaa ja pippuria

1 rkl sitruunamehua

½ tl sokeria

1 valkosipulin kynsi puristettuna

Sekoita kaikki kastikkeen ainekset keskenään. Tarjoa salaatin kanssa.