Ruokaisa, mutta suhteellisen kevyt hyvä. Savulohen mies savusti kaasugrillillä, savustuslaatikossa. Uppomunia tehdessäni soi puhelin, joten minuutin ylikypsiksi menivät. Ihan hyviä olivat silti
4 munaa
1 l vettä
1 tl suolaa
2 rkl etikkaa
Kuumenna vesi kiehuvaksi. Laske munat yksitellen kauhan avulla veteen ja kypsennä n. 4 min. Mausta munat.
Salaattiin:
1/4 kerä jäävuorisalaattia+kourallinen rucolaa ym.
10 kirsikkatomaattia
20 viinirypälettä
3 cm pala purjoa ohuena siivuna
4 siivua pekonia rapeaksi paahdettuna
2 vaaleaa leipäpalaa
50 g parmesaania lastuina
1 rkl kapriksia
2 dl kypsää pastaa
Paahda pekoni ja leipäkuutiot.Kypsennä pasta. Esikäsittele muut ainekset ja kokoa salaatti. Laita viimeiseksi ennen tarjoilua leipäkrutongit ja parmesaanilastut salaattiin. Tarjoa savukalan ja uppomunien kanssa.
Kastike:
1 dl turkkilaista jokurttia
1 dl majoneesia
suolaa ja pippuria
1 rkl sitruunamehua
½ tl sokeria
1 valkosipulin kynsi puristettuna
Sekoita kaikki kastikkeen ainekset keskenään. Tarjoa salaatin kanssa.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.