Aivan kielen mennessään vievä herkku. Minulla ei ollut vaniljauutetta, joten käytin vaniljasokeria.
150g vaahtokarkkeja (haribo)
250g tummaa suklaata
50g voita
60ml kiehuvaa vettä
3dl kermaa
1 tl vaniljasokeria
Vaahdota kerma (mausta vaniljalla). Mittaa loput ainekset kattilaan tai paistokasariin. Kuumenna seosta kokoajan sekoittaen (vaahtokarkit voi sulattaa veden kanssa myös mikrossa 30 sekunnin pätkissä välillä sekoittaen. Tämä nopeuttaa sulamista huomattavasti). Kun seos on tasaista, nosta liedeltä pois ja annan jäähtyä hieman. Yhdistä seos kermavaahdon kanssa (itse sekoitin vain juuri ja juuri sekaisin, jotta jäi kauniita vaaleita juovia kermavaahdosta ja suklaisia juovia myös). Annostele ja koristele halutessasi. Nosta jääkaappiin muutamaksi tunniksi.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.