Tällä kokeilulla tuli tosi pehmoisia,sopivan kosteita ja suklaisia muffineja (12 kpl).
150 g (laitoin 100g voita + 50g leivontamargariinia)
1½dl sokeria
2 munaa
1dl rahkaa
½dl maitoa
3½dl vehnäjauhoja
2tl leivinjauhetta
3rkl tummaa kaakaojauhetta
1tl vaniljasokeria
½ levy pandan kultainen crisp - suklaata rouhittuna
12 palaa maraboun daim-suklaalevystä
Laita uuni kuumenemaan (225 astetta). Sekoita kuivat aineet (myös rouhittu suklaa). Vaahdota sokeri ja rasva. Lisää munat voimakkaasti vatkaten. Lisää vaahtoon kuivat aineet, rahka ja maito vuorotellen. Jaa taikinasta puolet voidellun muffinssipellin koloihin, paina kevyesti jokaiseen pala suklaata. Lusikoi loput taikinasta päälle ja paista uunin keskiosassa 15-20min.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.