Tässä reseptipohjan virkaa toimittaa Maku-lehden 04/08 numerosta otettu ohje. Muutamin muutoksin.
Pohja:
100g voita
2½ dl vehnäjauhoja
½tl suolaa
1tl rosmariinia
1 rkl kylmää vettä
Täyte:
1dl kermaa
1dl maitoa
2 munaa
100g parmesaanijuustoa
75g aurajuustoa
1 tl kuivattua timjamia
½tl viherpippuria
mustapippuria
1/4tl suolaa
2 isoa keltasipulia
1 punasipuli
1dl pakastettuja mustatorvisieniä
1rkl fariinisokeria
2rkl sitruunamehua
Nypi pohjan ainekset keskenää. Laita irtopohjavuoan pohjalle leivinpaperi ja voitele reunat. Taputtele taikina vuokaan, myös reunoille. Laita jääkaappiin odottamaan täytteen valmistumista. Kuori sipuli ja leikkaa suikaleiksi. Kuullota voissa sipulit ja sienet. Lisää pannulle fariinisokeri ja sitruunamehu. Nosta syrjään. Sekoita maito, kerma, munat, juustot ja mausteet. Laita sipuli-sieniseos pohjan päälle ja kaada lopuksi päälle kermaseos. Paista 35 min 200 asteessa.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.